Translate

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

"Επίσκεψη της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς"

Στις 7/12/2016' είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο χώρο του εργοστασίου μας την Γεωργική Σχολή Μεσσαράς του ΕΠΑΣ Ηρακλείου Κρήτης.
Γεωργική σχολή Μεσσαράς



Οι φοιτητές, όπως επίσης , και οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να μιλήσουν με τον παραγωγό Ασκοξυλάκη Εμμανουήλ για τις βιολογικές καλλιέργειες του ροδιού καθώς και για τον τρόπο επεξεργασίας και τυποποίησης των προϊόντων που παράγονται.


Ο κ. Ασκοξυλάκης όπως και το υπόλοιπο team του εργοστασίου της Askofruit αφού καλωσόρισαν τους σπουδαστές της σχολής τους έκαναν μια ξενάγηση στο χώρο του εργοστασίου μιλώντας για τον τρόπο που γίνεται η χυμοποίηση των ροδιών αλλά και η τυποποίηση των λοιπών προϊόντων της εταιρείας.
Δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο μάθησης, μετά τις ομιλίες που ακολούθησαν, δεν δίστασαν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να κάνουν ερωτήσεις κρατώντας σημειώσεις για την ακαδημαϊκή τους και την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε προσφέροντας στους σπουδαστές τα προϊόντα της "Χαράς", το "Χυμό της Χαράς" και την "Μαρμελάδα της Χαράς" καθώς, επίσης, και τον "Καρπό της Χαράς" .

Αναμνηστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου