Translate

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

" Η ιδέα του παππού "

 Με μια ιστορικήαναδρομή στα παιδικά χρόνια του κύριου Μανώλη και έχοντας μια αθώα ανάμνηση των παιδιών που έπαιζαν στην αυλή γύρω γύρω από μια όμορφη ροδιά, μέσα από τα μάτια του.
Εκείνη την ήμερα η φύση έδωσε τους καρπούς της ροδοκόκκινους και νόστιμους για να ξεκουράσει από το τρέξιμο και το παιχνίδι τα παιδάκια , είπε ο παππούς που ήταν πολύ σοφός άνθρωπος " ... αγόρι μου , το ρόδι είναι βασιλικό φαγητό...".


Η εταιρία Askofruit – Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.
Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία το 2009 ξεκίνησε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και προχωράει κάθε χρόνο σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες και μεγαλώνοντας την παραγωγή της.
Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα, Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης, την Αμερικάνικη Wonderful καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Aco.
Οι καλλιέργειες μας φροντίζονται με πολλή αγάπη και μεράκι, είναι βιολογικές, παράγοντας ποιοτικό φρούτο ροδιού, βιολογικό χυμό ροδιού καθώς επίσης και βιολογικό καρπό.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφτείτε και να σας ξεναγήσουμε στον ευλογημένο τόπο που εμείς μεγαλώσαμε, και να δείτε από κοντά τα δέντρα μας τα οποία δεν παράγουν απλώς έναν καρπό, αλλά έναν καρπό ζωής και ευεξίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου