Translate

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Askofruit και ευεξία ... από την Relax4life

Ένας ιδιαίτερος χώρος, τον οποίο πρέπει να επισκεφτείτε μία μόνο φορά . . . για να σας πείσει ότι αυτό είναι το it place που θα σας κάνει να αλλάξετε κοσμοθεωρία . . . Όταν απολαύσετε το μασάζ, η αίσθηση που έχετε φεύγοντας από εκεί δεν συγκρίνεται με καμία βόλτα ή έξοδο . . . !!!




Επαγγελματίες μασέρ αναλαμβάνουν υπεύθυνα να σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από χειρομαλάξεις(μασάζ) για το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Χαλαρωτικό - αθλητικό - λεμφικό - τοπικού πάχους κ κυτταρίτιδας - ζεστά πουγκιά - hot stone - candle - thai- thai foot massage - μασάζ με 4 χεριά - μασάζ σε ζευγάρια Χωρίς αναμονή - μυο-χαλαρωτικό με βεντούζες - μασάζ κατά την διάρκεια της κύησης -παραδοσιακή Ταϊλανδέζικη μάλαξη - Βεντούζες ! ! !

 Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στις καμπίνες μας,μα και που έχουμε έξω προς πώληση,είναι Βιολογικά προϊόντα,τοπικά του Αγ. Νικολάου της Bioaroma,προϊόντα μιας χρήσεως σας περιμένουν,(εσώρουχα,παντόφλες,κιμονό)
Η σχολαστική καθαριότητα του χώρου και των αντικείμενων των οποίων κάνουμε χρήση είναι μια απ’ τις καθημερινές μας φροντίδες.



Φιλελληνων 2 Κηπούπολη
τηλ: 2810 231306
κιν: 6941492343

Fb @Relax4LifeAkousteToSomaSas TripAdvisor
www.relax4life.gr

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 με 21.00
Σε ένα χώρο κομψό ,καθαρό ,που αποπνέει ζεστασιά και θετική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου