Translate

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ISO 22000:2005 & 14001:2015





Η εταιρία μας εφαρμόζει από το 2015 με απόλυτη επιμέλεια και έλεγχο συστήματα διασφάλισης ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας  τροφίμων ISO 22000:2005 & 14001:2015.


Στα πλαίσια αυτών των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, πραγματοποιείται σχολαστικός έλεγχος για κάθε στάδιο παραγωγής του κάθε τροφίμου, ήδη από την παραλαβή και αποθήκευση Α’ υλών έως και την τελική αποθήκευση όλων των παραχθέντων προϊόντων στις κατάλληλες και βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσής τους. Επίσης, η ασφάλεια όλων των προϊόντων διασφαλίζεται και με τον έλεγχο του συστήματος διανομής όπου όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στο όχημα της εταιρίας μας και διανέμονται στις κατάλληλες συνθήκες ψύξης και συντήρησης ώστε να φθάνουν στα σημεία πώλησης διατηρώντας την απόλυτη φρεσκάδα τους και ποιότητά τους.

 Ως αποτέλεσμα, εγγυούμαστε την υγιεινή και ασφάλεια του κάθε τροφίμου αλλά και την άριστη ποιότητα όλων των προϊόντων μας που μπορεί να απολαμβάνει ο καταναλωτής.

Η εταιρία μας, με σεβασμό στο περιβάλλον, προχωράει στην καλύτερη αξιοποίηση όλων των υποπροϊόντων της με στόχο την έρευνα και μελέτη για νέα προϊόντα αλλά και την ανακύκλωση υλικών που χρησιμοποιεί στα πλαίσια της περιβαλλοντικής διαχείρισης της εταιρίας που ορίζεται επίσης από τα συστήματα ποιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου