Translate

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

" Το έλαιο του Ροδιού "

   Η εταιρεία Askofruit έχει στραφεί στην 'Έρευνα και την Ανάπτυξη ενός υποπροϊόντος του καρπού του ροδιού, και αυτό είναι το ευεργετικό λάδι. Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη της ιατρικής έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της στις εφαρμογές του ελαίου , που ως στιγμής τις βρίσκει κανείς στην κοσμητική ιατρική, στη φαρμακευτική και στα καλλυντικά.

   Σύμμαχος υγείας και ομορφιάς , έχει γίνει πόλος έλξης ενδιαφέροντος διότι πέραν από τις υπόλοιπες ευεργετικές ιδιότητες του περιέχει ένα σπάνιο λιπαρό οξύ το "Punicic acid"  το οποίο έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.


  • Καταπολεμά  τις ελεύθερες ρίζες,  προσφέροντας στο δέρμα αναζωογόνηση και προστασία.Διεισδύει  βαθιά στο δέρμα δημιουργώντας διαρκή υγρασία χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.
  • Παρέχει καταπραϋντική και ενυδατική ανακούφιση.
  • Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος.
  • Εξισορροπεί το pH του τριχωτού της κεφαλής και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Βοηθά στην  τόνωση και ανάπτυξη της τρίχας.

Έχει αργή απορροφητικότητα και είναι κατάλληλο για μαλλιά πρόσωπο και σώμα. Χρησιμοποιείται ως έλαιο για μασάζ και σαν βάση (bulk) προκειμένου να αναμιχθεί με κάποιο άλλο αρωματικό και ευεργετικό εξίσου έλαιο προκειμένου να αυξηθεί η δραστικότητα του, αναμιγνύετε με διάφορες λοσιόν για καλλυντική χρήση από εταιρείες προϊόντων ομορφιάς.

   Η Askofruit παράγει το έλαιο με την μέθοδο "ψυχρής έκθλιψης" , όπου με απλά λόγια το κουκούτσι του ροδιού συνθλίβεται και συμπιέζεται με τεράστια πίεση ανά τετραγωνικό εκατοστό , αφότου αποξηρανθεί με φυσικό τρόπο, παράγοντας έτσι καθαρό και βιολογικό λάδι.

   Έχει παρατηρηθεί ότι στην ευρύτερη αγορά πωλείται έλαιο από ρόδι σε πραγματικά χαμηλές τιμές , αυτό επιτυγχάνεται με την παραγωγή ελαίου με χημικούς καταλύτες το οποίο όπως μπορεί αν αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το βιολογικό λάδι που παράγει η Askofruit. 
   Με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή ενός ανώτερου ποιοτικά προϊόντος, καθώς και η αγνότητα του δεν θα επηρεαστεί από θέρμανση ή χημικές ουσίες. Ωστόσο, το υψηλό κόστος είναι ο κυριότερος λόγος που αυτή η διαδικασία εξαγωγής δεν επιλέγεται συνήθως από την πλειοψηφία των παραγωγών / εμπόρων ελαίου. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, υπάρχει η τάση μείωσης του κόστους παραγωγής του προϊόντος σε χρόνο και συνεπώς και χρήμα. Γι'αυτό το λόγο τελικά η παραγωγή ελαίου αυτοματοποιείται και η επεξεργασία γίνεται μαζικά με χαμηλότερο κόστος σε μεγάλες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με στόχο κυρίως την ποσότητα και όχι την ποιότητα. 

Για πληροφορίες μπορείτε να μας στέλνεται χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας δεξιά ή στέλνοντας μήνυμα στο επίσημο mail .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου